GRAD ZAGREB – IZRADA NOVIH KUĆNIH BROJEVA

  • odnosi se isključivo na suvlasnike zgrada kojima upravlja HPC-SPG d.o.o.

Pravilnikom o izmjeni Pravilnika o izgledu i veličini ploča za označavanje imena ulica i trgova, dopunskih ploča te pločica za označavanje zgrada brojevima rok za postavu novih pločica za označavanje zgrada brojevima na području Grada Zagreba produžen je do 1. siječnja 2020.

Grad Zagreb je od rujna 2016.g. sufinancirao nabavu pločica za gradske četvrti: Donja Dubrava, Maksimir i Podsljeme, a u 2017.g. sufinancira nabavu pločica još samo za gradske četvrti: Gornja Dubrava i Sesvete, dok je za ostale četvrti kućne brojeve potrebno naručiti po punoj nabavnoj cijeni.

Ukoliko već niste nabavili i postavili novu pločicu s kućnim brojem, a upravitelj smo Vaše zgrade, pločicu još uvijek u roku možete naručiti putem ovog obrasca kako bismo je platili iz sredstava zajedničke pričuve zgrade, te izbjegli moguću odgovornost suvlasnika radi nepostavljanja nove pločice s kućnim brojem sukladno navedenom Pravilniku.

Ispunjeni i potpisani obrazac, molimo vratiti na e-mail: info@hpc-spg.hr

Sve navedeno vrijedi samo za suvlasnike zgrada kojima upravlja HPC-SPG d.o.o., dok se ostali moraju obratiti svojem upravitelju ili sami naručiti kućni broj.

Označavanje kućnih brojeva, ulica i trgova u Gradu Zagrebu

Pravilnik o izgledu i veličini ploča za označavanje imena ulica i trgova, dopunskih ploča te pločica za označavanje zgrada brojevima

Pravilnik o izmjeni Pravilnika o izgledu i veličini ploča za označavanje imena ulica i trgova, dopunskih ploča te pločica za označavanje zgrada brojevima